Raimundo op reis!

7e dag Dagje Strand

zondag 4 oktober

Ik heb diverse verhaaltjes geschreven en vervolgens maar weer weggehaald en opnieuw begonnen. Uiteindelijk maar besloten om niks te schrijven, want wat ik ook opschrijf, ik zou jullie alleen maar jaloers maken en dat is toch niet de bedoeling!

Mari Meli en Pierre

Jaloers zijn we toch al, dus dat had niks uitgemaakt!!
Vertel het maar want onze nieuwsgierigheid is groot, vertel, vertel, snel....snel! We willen het strand zien....en de mojitos. En hoe afschuwelijk bruin je bent.
Lieve groetjes,

Mari Meli en Pierre

P.s. en de foto's....waar zijn de foto's....ik verheug me op de foto's.

niek

Raimundo, ik kom je even te hulp:

Even om je weer met beide beentjes op de grond te zetten: (zoveel complimenten heb ik - natuurlijk - ook wel eens gehad maar niet in een keer kunnen verwerken! > dus vandaar deze bescherming naar jou toe)

(nu ben ik vergeten wat ik wilde zeggen)(> = een typisch senior moment waarvan ik wel vaker last heb soms)

wat betekent "mojitos" Mari Meli? (je vindt mij toch niet ook afschuwelijk bruin? Of nog erger: gewoon afschuwelijk?)

ik ben er helemaal vanaf, lijkt wel

toch veel groeten allemaal (vanuit mijn hart!)

Niek

Mari Meli

Niek, Mojitos, is een cubaans drankje gemaakt met rum, citroen,limoen, 7-up en gecrushed ice. Erg lekker en fris...niets afschuwelijks aan.

Groet,

Mari Meli

Vol verwachting kwam ik thuis om achter de computer te duiken...heel de dag lopen denken waar zal hij nu uithangen en wat voor mooie kiekjes heeft hij nu weer geschoten. Tot mijn grote ergernis kwam ik thuis en was er een elektriciteitsstoring. Dus moest ik wachten tot nu toe om op de site te kunnen. Vol ongeduld....en dan staat er niets! Geen verhaal, geen mooie kiekjes.....nada! Waar blijft het? We moeten afkicken...het is over...een grote leegte op het web. Nou dan maar tot de volgende keer.